Inlägget är ett samarbete med fotograf Maria Lindberg

Fotograf Maria Lindberg skapar sagolika, varma bilder. Verksamheten drivs hemifrån gården utanför Uråsa, strax söder om Växjö, och inriktas på barnfotografering, familjefotografering, gravid- samt nyföddfotografering och bröllopsfoto. Under året har Maria haft utställning med sina sagolika konstfoton på Palladium och Huseby bruk, med en vintrig final under Husebys julmässa.

fotograf Maria Lindberg

Utöver fotograferingarna har Maria en omfattande kursverksamhet med grundkurser och fortsättningskurser i foto, samt redigeringskurser och workshop i sagofotografering. För att se Marias trolska bilder kan du besöka www.fotografmarialindberg.se ellerhttpss://www.facebook.com/fotografMariaLindberg/ och på instagram kan du följa kontot Fotograf Maria Lindberg som uppdateras med en ny bild varje dag.

Marias bästa jultips:

Pynta med lyktor! Jag älskar lyktor och använder dem ofta i mina bilder, även när det inte är julfotografering. Men på julen känns det extra viktigt med mysigt lysande lyktor. Man kan ha stora lyktor med blockljus i (om man inte vill ha levande ljus, på grund av brandrisk eller små barn, så finns det verklighetstrogna som drivs på batteri), eller mindre lyktor med värmeljus eller LED-lampa i. Ställ dem ute på trappan, i fönstret eller vid granen. Ökar myskänslan direkt. Och om ni tar en bild på familjen på julafton – se till att åtminstone någon på bilden håller i en lykta, garanterat höjd mysfaktor med 100 procent!

Tävling

Bara idag – 11 december 2017

Vinn en gravidfotografering med sagofotografen Maria Lindberg. Du har till midnatt idag på dig, tävlingen avslutas kl 00.00.

Så här tävlar du:

Besök min hemsida www.fotografmarialindberg.se och klicka dig vidare till fotogalleri och GRAVID. På hur många av gravidbilderna på sidan syns även det kommande barnets storasyskon? Räkna dem. Gå sedan in på min fb-sida httpss://www.facebook.com/fotografMariaLindberg/ och leta upp inlägget med tävlingen högst upp på sidan. Skriv i en kommentar till det fb-inlägget hur många bilder du räknat till där syskonet också är med. Skriv även en motivering om varför just du ska vinna den här gravidfotograferingen samt i vilken gravidvecka du är.

Vinnaren utses i morgon.
Vinst: Fotograf Maria Lindbergs Gravidpaket
Ca 1 timmes fotografering
Välj bland mina vackra gravidklänningar som du kan låna
Magisk redigering av bilderna
15 digitala bilder i storlek 10×15 cm
VÄRDE: 2900 kr
Plats och upplägg av fotografering bestäms av Fotograf Maria Lindberg.
Tidpunkt planerar vi utifrån vilken gravidvecka du är i.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.