Vilken sommar vi har just nu! Och det verkar som om det ska hålla i sig i flera veckor framöver. Eller har min väder-app fått värmeslag? Hoppas bara inte att detta innebär en regnig semester…

Semester 2018

På tal om semester så känns det som om nedräkningen har börjat. Inbjudningar till skolavslutningar och sommarfester trillar in. På jobbet pratar vi före och efter semester och allt som ska hinnas med har åkt upp på listan. Jag kommer vara ledig fem veckor i år och det känns hur lyxigt som helst. Bara fem veckor kvar nu.

Min Klockaregård

På onsdagar jobbar jag halvdag hemifrån och hämtar pojkarna tidigt. De flesta onsdagsförmiddagar detta året har ägnats åt vår bok – Arkitekt 2.0. Idag lyxade jag till det med några minuter i solen innan jag körde till skolan..

Nya arbetsuppgifter

Från och med april har jag delvis nya arbetsuppgifter på Sajt då vi beslutade oss för att bli med VD. När vi startade kändes det inte som en nödvändighet då vi bara var två och det administrativa lite löste sig av sig självt. Idag är vi fem fastanställda och vi behöver ha en tydligare struktur, framförhållning och mål – och någon som har i uppgift att verkställa dem.

Det är jätteroliga arbetsuppgifter och efter sommaren räknar jag med att lägga minst halva min arbetstid på dem. Yay!

Boken – Arkitekt 2.0

I veckan kom också mailet som jag och Jenny har väntat på från förlaget, Svensk Byggtjänst. Det innehöll en tidplan och instruktioner inför de kommande två-tre veckorna.

Nu har vår förläggare (och andra kunniga personer) korrläst boken och vi har fått instruktioner om vad vi börjustera. Inte så jättemycket trots allt för att vara en ca 600 sidor lång faktabok.

Efter våra justeringar kommer förlaget att göra det sista grafiska arbetet och tanken är att boken ska gå i tryck i juni och finnas i lager i slutet av juli. Dubbel-Yay!

Förra fredagen var vi på AW hos en kollega och jag fotade loss i deras trädgård. Ni som följer mig på Instagram har sett en del. En rostig mjölkkanna kan ju aldrig bli fel ;).

Andra uppdrag

Utöver Sajt och boken har jag under en tid arbetat ideellt med att rita nya omklädningsrum till idrottsföreningen här i byn. I slutet av veckan kommer de handlingarna att gå in till kommunen och vi är ett steg närmare ett slutfört uppdrag till.

Och bloggen då?

Ja, som ni kanske har märkt så har bloggen fått stå tillbaka under en period. Det finns bara 24h på ett dygn och så vidare…Jag har varit lite kluven inför hur jag ska ta Min Klockaregård vidare. Livet och förutsättningarna förändras ju hela tiden och bloggen måste få följa med. Men jag tror att jag (med hjälp av bland andra min bloggande vän Clara) är något på spåren och snart har jag lite mer tid att växla upp en nivå.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.