BBCON 16 – Bloggkonferens

Det här med att blogga, det var något jag från början tänkte att jag gjorde för mig själv, för att dokumentera vår renovering, och för att våra närmaste skulle kunna följa vår resa.

Men sen starten har bloggen bytt portal och utvecklats i flera steg. Samtidigt tycker jag att det blir roligare för varje inlägg och vill gärna utvecklas jag också. Att blogga innebär ju att man både skriver och fotar, och helst på ett intressant och tilltalande vis. Man antar en hel hop med roller (författare, redaktör, fotograf, publicist…) som jag egentligen inte har någon koll på eller någon kunskap om. Jag har inte gått någon mediakurs eller specialiserat mig på varken skrivande eller fotograferande utan är nybörjare på båda. Jag har inte heller så stor koll på detta med influencer marketing och sociala medier eller hur man bygger varumärken. Men jag tycker att det är väldigt intressant och det är ju aldrig för sent att lära sig mer. Därför har jag bokat in mig på en endagskonferens om just bloggande – BBCON 16. 

BBCON 16
Bilder lånade av Better Bloggers www.betterbloggers.se

Skärmavbild 2016-04-03 kl. 22.02.11

Många skakar nog på huvudet och undrar varför men jag tycker att det ska bli superkul att lyssna på duktiga och inspirerande föreläsare som pratar om allt som har med bloggande och business att göra. Även om min blogg drivs på hobbynivå (än så länge) så är jag entreprenör och driver företag till vardags. Och vad man än pysslar med idag så är ju sociala medier och ”livet” online viktigt att förhålla sig till. Tror att jag kommer lära mig massor som jag kan dra nytta av framöver. Och dessutom ser jag fram emot att nätverka med alla andra deltagare…

Hur eller hur – den 28 maj åker jag till Stockholm!
Ses vi där?

 

2 Comments

    1. Nina april 11, 2016 at 19:00

      Tack Linda! Ser verkligen fram emot detta. :)

      Svara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.