Det känns som om denna helgen har varat en evighet. Vi har hunnit med två kalas. Ett för världens finaste elvaåring Tilde och ett för Colins dagiskompis som har fyllt fyra. Mycket fika har det blivit!

img_7010
Vem vill inte fika vid det här fina bordet

Idag var Eddie och jag en kort runda i skogen på förmiddagen tillsammans med två andra mammor och deras barn. Det visade sig att ett stenkast ifrån ”Pippiskogen” dit jag och Colin brukar gå finns det två superfina vindskydd och en grillplats. En fördel med att lära känna nya vänner. De tar med en ut och visar omgivningarna. :) Hit ska vi gå fler gånger!

Röntgen

Dessutom har jag hunnit med både rehabträning och röntgen i helgen. Effektivt måste jag säga. För er som undrar så var det en röntgen av kejsarsnittet jag gjorde med Eddie. Det pratas inte mycket om eftervården av kejsarsnitt (mer än om smärtan de närmaste dagarna efter) men jag har haft lite småproblem efter båda mina snitt. Efter Colin ville inte det yttre ärret riktigt läka utan krävde extra omsorg innan det tillslut läkte ihop. Nu efter Eddie så läkte allting fint på utsidan men det verkar som att det inte riktigt gjorde det på insidan. Jag har haft ont och samtidigt haft känselbortfall på en sida. Hur som helst så är det ingen fara med mig och antagligen ingenting som behöver åtgärdas. Men det är ändå skönt att få svart på vitt vad det är som orsakar obehaget. Däremot så hittade läkaren ett litet navelbråck som behöver opereras. Mer om det i ett annat inlägg.

Nu söndagsförberedelser inför jobbveckan.

Vad har ni gjort i helgen?

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.