Andra dagen med vab (för mig) är över och den lille febrige har somnat. Förhoppningsvis får han sova hela natten utan hosta. Vi har fyllt dagen med pussel, deg, böcker, bad och massa annan aktivitet. Inte så mycket vila för febriga tvååringar direkt.

Nu sitter jag i soffan och väntar på att ge mig ut i mörkret på en PW/gogging-runda. Kör ett försiktigt kom igång program samtidigt som rehab/prehab. Längtar efter att kroppen ska vara smärtfri och tillåta ”riktig” träning. Snart förhoppningsvis!

Har ni firat alla hjärtans dag?

alla hjärtans dag

Jag fick en riktigt fin bukett rosor när Nicke kom hem. Och eftersom jag inte ville dra iväg så långt med en liten febrig så fick han hålla till godo med ett kort – och förhoppningsvis en miljon eller två. ;) Pojkarna fick välja på varsin tidning i affären och var nöjda med det. <3

Vabruari

Det här med att vara hemma och vabba kan ju vara rätt mysigt. Jag har dock lätt för att bli stressad av att behöva boka om och flytta fram saker som jag har planerat att få gjorda. Men jag övar mig och jag vet ju att det till slut löser sig. I dag är det onsdag och då är jag ledig från kontoret och hämtar barnen tidigt i vanliga fall. På förmiddagarna sysselsätter jag mig med ett spännande projekt som jag snart ska berätta mer om.

I morgon ska jag i alla fall jobba en stund och Nicke löser av här hemma.

Hur har ni det i dessa sjukdomstider? – Känns som om alla är sjuka…

 

4 Comments

 1. norahsmamma februari 14, 2018 at 22:59

  Håller med om att alla är sjuka…även här. vackra rosor.

  Svara
  1. Nina februari 15, 2018 at 22:39

   Ja. Februari alltså… Ja visst är dem 😊

   Svara
 2. Marie Karlsson februari 15, 2018 at 09:24

  Hoppas att ni är piggare idag / sweetwords.se

  Svara
  1. Nina februari 15, 2018 at 22:39

   Tack! ⭐️

   Svara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.