Kesoplättar – mättande och gott mellanmål

I perioder snöar jag in mig på pannkakor. Både till frukost och till mellanmål. Nu när det är kallt ute är det gott med varm mat tycker jag. Men jag försöker göra lite nyttigare varianter än de vanliga med mjöl+ägg+mjölk.

Jag har tidigare skrivit om bananpannkakor. Men nu har jag en ny favorit. Testa de här kesoplättarna!
(Recept under bilden)

Kesoplättar

Kesoplättar till en person:

1 liten burk keso
2 ägg
1 msk mjöl
1 nypa vaniljpulver
1 nypa salt

Rör ihop till en smet och stek mindre plättar. (Stora pannkakor är svåra att vända.)
Servera med bär och ev lite sylt.

Smaklig spis!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.