Småfix med rören och en sista tanke på placeringen av elen – några timmar ensam hemma och sen hade han (Nicke alltså) gipsat färdigt väggarna. Ser alltid så smidigt och enkelt ut för de som kan…

Gipsade väggar

Det här har jag pratat om tidigare. Men när gipset kommer på upplever jag alltid att rummet växer. Skönt det. Nu känns det som att det kommer bli en okej storlek på det här badrummet trots allt.

Badrumsbelysning

Det är ganska låg takhöjd i badrummet så allt som kan byggas in är välkommet. Så vi har valt spottar framför nedpendlad belysning.
Det här med belysning av spegel när badrumsskåpet inte har någon inbyggd lampa var inte helt självklart heller. Men det blir två extra spottar i taket framför spegeln med egen tändning.

El

Vi har också haft lite extra krav på elen utöver det obligatoriska uttaget vid spegeln. Min önskan har varit att få uttag i skåpen för att dölja all laddning av tandborstar, rakapparater och allt annat tjafs. Nickes önskemål har varit ett tv-uttag (!!). Nu har vi både och.

(Det är ganska längesen vi hade en vanlig tv i det här hemmet. På sista tiden har jag saknat en. Kanske blir den första i badrummet nu då…)

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.