Planen var att mjukstarta efter semestern och smyga igång hösten. Men det blev precis tvärt om! Rivstart!

Kanske var jag lite väl taggad och kom tillbaka från semestern med tusen saker att sjösätta på en gång. Eller så är det bara så här det är när alla kommer tillbaka till jobbet ungefär samtidigt. Alla projekt startar direkt.

Så mycket att göra så att inget blir gjort

Egentligen så har vi ganska lagom med projekt på borden just nu. Men sen är det allt annat, som också tillhör mina arbetsuppgifter – men som jag tenderar att ”glömma” i planeringen.

Höstplanering, marknadsföringsplan, sociala kanaler, fakturering, administration som hakat upp sig, offertförfrågningar, anbud, förhandlingar och möten. Det mesta är kul – allt är tidskrävande.

Och jag gör ju saker hela tiden, så visst blir saker gjorda. Bara inte de jag har planerat.

Det finns en plan

Men, jag är redan på toppen av berget. Några få saker till att bocka av och sen är jag i fas igen. I höst SKA jag få till den där balansen mellan att driva företaget och att samtidigt arbeta i projekten. Inte fastna i det ena eller det andra. Det är svårt men jag har en plan för det och tror att jag vet hur det ska gå till….

Annorlunda uppdrag – skrivjobb

En av sakerna som ska bockas av från listan är en sista finslipning på ett skrivprojekt jag håller på med. En förstudie åt Svenska institutet för standarder (SIS) där uppdraget är att ta fram ett förslag på upplägg och disposition av en ny upplaga av Bygghandlingar 90. Bygghandlingar 90 är ett ramverk som används vid upphandlingar av bygghandlingar och som styr ritningarnas innehåll och utseende. (Väldigt kort förklarat)

Innehållet ska vässas lite till och på tisdag sätter jag mig på tåget till Stockholm för att presentera. Spännande, nytt och ganska pirrigt.
”Detta har jag aldrig provat tidigare så det klarar jag helt säkert” som Pippi säger.

Foto från vårt besök i Kneippbyn på Gotland i somras

Det var en kort uppdatering från jobbet.

Här hemma försöker vi komma in i rutiner med förskola, skola och fritidsaktiviteter. Läxor, gympakläder, frukt, utflykter och biblioteksböcker… Lite av en chockstart även här.

Idag fick vi också en kul leverans till Klockaregården. Ska visa er nu i dagarna. Nu frukost- och lunchprepp inför i morgon.

5

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.