Fars dag och novemberkrisp

Det var en riktigt krispig morgon idag. Minus åtta grader, blå himmel och sol. Perfekt novemberdag. Dagar som den här önskar jag mig en bättre kamera extra mycket. En digital systemkamera (heter det ens så?). Jag gick några fotokurser på gymnasiet men då var mitt fokus mörkrumsframkallning, den digitala bearbetningen var inte lika intressant. Nu är det desto roligare. Men det här med kameror är en djungel. Någon som har något bra tips?

November

Solen stiger bakom stenmuren

November

Grannens lada. Knallblå himmel.

Fars dag

I eftermiddag har vi firat pappor. Min pappa fyllde år i veckan så det var paketöppning och middag på agendan. Sen fick ju givetvis pappan i detta hus lite fint från barnen.

Fars dag

Eddies första teckning

Fars dag hjärta

Just nu producerar Colin massor av pärlplattor. Jag försöker komma på ett bra sätt att förvar/visa upp dem. Detta fick Nicke i present idag. <3

Jag passar också på att tipsa om gåvobevisen som går att köpa på Unicef (och liknande hjälporganisationer). Jättebra presenttips till de som redan har det mesta och som tycker om att hjälpa.

De två nedan fick pappa och Nicke idag.

Nu avslutas söndagen med fix inför arbetsveckan. Frukost ska tillagas och dagisväskor packas. Sen tänkte jag hinna med att bläddra lite i mina jultema-tidningar som har legat undanstoppade sen förra året. Dags att göra lite vinterfint här hemma och planera julbaket.

Har ni firat fars dag?

0

Inga kommentarer

Lämna gärna en kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: