Bananpannkaka

God morgon!

Jag är periodare när det gäller frukostmat. Vissa rätter kommer och går. Efter säsong och efter energi och lust.
Gröt är ett typexempel på frukostval som brukar komma på besök när hösten blir kallare.

Idag kände jag att jag ville ha något annat än det vanliga kokta ägget.
Då är bananpannkaka ett alternativ. Det tar inte längre tid än att koka ägget…

Mitt recept finns under bilden

IMG_3447

Till en pannkaka:

1 halv banan
1 ägg
lite, lite vaniljpulver eller vaniljsocker

Mosa bananen, blanda ihop moset med ägget och vaniljpulvret med hjälp av en gaffel.
Stek i smör i varm panna. Vänd när den har fått fin yta. (Det gör inget om den delar lite på sig)
Pudra ev över lite florsocker och ät ihop med valfria bär.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.