Nyårsmenyn

I år firade vi in det nya året på hemmaplan, bara vi i lilla familjen. Och för första gången i livet testade jag att gratinera hummer. Så gott!

Dessutom mycket enklare än jag trodde. Jag delade den, pillade ut allt kött och gjorde sen en god stuvning med hummerkött, svamp, schalottenlök, dijonsenap och grädde.TIllbaka med stuvningen i skalen igen och på med ost. Fem minuter i ugnen på 275 grader och sen var det färdigt.

Humern och vitlöksgratinerade musslor räddade vår nyårsmeny som i år var anpassad efter barnen. (köttfärssås och spagetti till huvudrätt och glass till efterrätt.. :)) Men det är ju ändå alltid förrätten som är godast.

Eller vad tycker ni? Förrätt eller huvudrätt?

PS. Ni glömmer väl inte att trycka på det lilla hjärtat? <3

11

2 Kommentarer

  • Monica januari 3, 2017 at 20:44

    Förrätt alla gånger!!

    Reply
    • Nina januari 3, 2017 at 20:47

      Absolut 👌🏼

      Reply

Lämna gärna en kommentar!