På studiebesök

Igår var jag på invigning i nya kontorslokaler i Karlshamn som jag var med och ritade precis i slutet av min graviditet i höstas. Det är alltid lite nervöst att se färdiga resultat och att möta de som faktiskt ska jobba i lokalen.

Svårigheten med just den här lokalen, som tidigare inhyst Karlshamns bibliotek, var ljuset. Det är en stor lokal i en rektangulär form där näst intill hela ena långsidan saknar fönster. Dessutom hade vi inte så mycket takhöjd att jobba med och var tvungna att tänka till ordentligt för att få alla installationer och undertak på plats på ett bra sätt.

Som vanligt var det inte de saker jag oroade mig för innan besöket som jag reagerade på när jag väl var där. Lokalen kändes ljus och rymlig. Vi ville i största möjliga mån hålla väggar och tak vita för ljusets skull. För att få in lite liv och värme valde vi därför att jobba med ett flerfärgat golv. Det var första gången jag testade detta och några barnsjukdomar tar jag med mig härifrån, men i det stora hela tycker jag att det blev en fin lokal.

Hoppas att personalen också är nöjda!

0

Inga kommentarer

Lämna gärna en kommentar!